Nekretnina na moru do 100.000,00 EUR ? I to je moguće!

Nekretnina na moru do 100.000,00 EUR ? I to je moguće!

Razmatrate kupovinu nekretnine na moru, ali želje su jedno, a mogućnosti drugo?

Ne brinite, iz bogate ponude nekretnina na moru zasigurno će se pronaći nekretnina koja će vas zaintrigirati. Cijene nekretnina variraju ovisno o tome što kupac traži i što očekuje od nekretnine, koju joj namjenu želi dati i koliko je spreman uložiti. Tako se na moru mogu pronaći poljoprivredna zemljišta, građevinska zemljišta, stare kamene kuće ili pak vikendice novije gradnje, stanovi, te kuće veće ili manje kvadrature za ispodprosječne cijene u rangu do 100.000,00 EUR-a.

U Dalmaciji još uvijek ima dosta poljoprivrednog zemljišta koje se prodaje po jeftinoj cijeni od 10-30 eura po metru kvadratnom. Takvo zemljište uglavnom se nalazi na granici sa građevinskim zemljištem te predstavlja veliki potencijal, jer je uvijek otvorena mogućnost prenamjene poljoprivrednog zemljišta u građevinsko. Stoga se takvo zemljište nakon prenamjene može prodati po znatno većoj cijeni, a može se iskoristiti i za gradnju kuća uz more, stanova, vila. Stoga je potrebno dobro istražiti prostorne planove prije nego li se odlučite na kupnju jer možete dobiti puno više nego li ste uložili, naročito ako se nekretnina nalazi uz more.

Što se tiče ostalih nekretnina, prvenstveno kuća na moru do 100.000,00 eura, to su uglavnom kuće koje je potrebno više ili manje renovirati, međutim nije isključena mogućnost pronalaska kuće koja je već spremna za useljenje i iznajmljivanje. Uglavnom su takve kuće malo skuplje, ali pregovorima sa prodavateljima na kraju se može doći do neke najniže cijene koja ne prelazi 100.000,00 eura.  Veliko potencijal leži u starim kamenim kućama koje je potrebno iz temelja obnoviti i renovirati, a nerijetko se nalaze na samom moru, odnosno prvi red do mora. Takve kuće na moru uglavnom se mogu pronaći na otocima ili pak u manjim mjestima na području od Zadra do Splita pa i šire.  Samostojeće kuće su skuplje dok su kuće u nizu nešto jeftinija varijanta, a u bogatoj lepezi vikendica ima onih koje ne prelaze zadani budžet, a pogodne su za odmor i ne treba u njih posebno ulagati.

Stanove na moru do 100.000,00 eura je znatno lakše za pronaći te je veći izbor. Namješteni i uređeni, već spremi za useljenje u ovom budžetu nude se dosta dobri i iskoristivi stanovi.

Nadam se da su Vam ove informacije bile od koristi te Vas pozivamo da slobodno zavirite na našu stranicu i pogledate našu bogatu ponudu, te nam se slobodno obratite sa pitanjima. Naša vizija je zadovoljan klijent, i to želimo postići bez kompromisa.

 

FOTO: www.freepik.com

Podijeli