O nama

Proelium Nekretnine

Agencija specijalizirana za posredovanje i savjetovanje u poslovanju nekretninama na području Republike Hrvatske koja u ponudi ima sve vrste nekretnina. Pronađite najbolju nekretninu za vas uz sigurnost naših stručnjaka.

Proelium agencija za nekretnine posreduje kod kupoprodaje, najma ili zamjene nekretnine. Provodimo prezentaciju nekretnina s ciljem pronalaska najbolje nekretnine za kupca kojeg dovodimo u vezu sa prodavateljem.

Spajanjem ponude i potražnje između kupca i prodavatelja nekretnine smatra se da je agencija obavila osovne usluge posredovanja.

Prodaja Nekretnine

Kod prodaje nekretnine pružamo kompletnu podršku našim klijentima:

  • Fotografiranje nekretnine iz zemlje i zraka
  • Procjena nekretnine , mišljenje o tržišnoj vrijednosti nekretnine
  • Provjera dokumentacije, uređivanje dokumentacije ukoliko ima nedostataka
  • Promidžba nekretnina na internet stranici, društvenim mrežama, portalima i digitalnim kampanjama i specijaliziranim portalima u inozemstvu
  • Pronalazak potencijalnog kupca za nekretninu u što mogućem kraćem roku

Kupnja Nekretnine

Kupovina nekretnine za svakog kupca je prilično složen proces. Da bi vam pomogli potrebni su nam sljedeći podaci: financijski okvir s kojim raspolažete, lokacija koja vas zanima, veličina i tip nekretnine. Naši stručnjaci će vam pomoći odabrati najbolju nekretninu sukladno vašim željama i mogućnostima prema cijenama koje su prihvatljive i realne.

  • Izbor iz naše ponude nekretnina i specijaliziranim portalima
  • Pronalazimo nekretnine koje najbolje odgovaraju vašim zahtjevima, mogućnostima uz pomoć naših kontakata na terenu.
  • Prezentacija nekretnina
  • Savjetovanje u vezi svih zakonskih obveza koje imate kao kupac
  • Pravna podrška i savjetovanje u suradnji sa našim odvjetnicima

Ostale usluge

Pravne usluge

Proelium agencija za nekretnine pruža usluge: Provjere dokumentacije, porezna prijava, izrada Kupoprodajnog ugovora, promjena posjeda u Katastru, izmjena vlasništva brojila struje, vode i ostalih komunalija.

Savjetovanje

Provodimo analizu tržišta nekretnina s ciljem upoznavanja klijenta sa stvarnim stanjem i kretanjem cijena nekretnina na tržištu, te pronalazak adekvatne nekretnine. Pružamo savjetodavne usluge u procesu prikupljanja suglasnosti i iskođenja potrebnih dozvola.

Obilazak nekretnina

Kontaktirajte nas te ćemo potražiti najbolju nekretninu prema vašim preferencijama, te osigurati obilazak odabranih nekretnina. Prilikom prezentacije nekretnine pružamo savjetodavne usluge i preporuke naših agenata.

Provjera nekretnine

Uredno vlasništvo nekretnine te legalnost objekta ukoliko se radi o izgrađenoj nekretnine osnova su za preuzimanje nekretnine u ponudi. Ukoliko se radi o zemljištu potrebna nam je lokacijska informacija iz koje vidimo mnoge dodatne informacije o samom zemljištu.