Luksuzna vila, Murter, 240m2, bazen, 50m od mora

Općenito

  • ID nekretnine: 2357
  • Tip nekretnine: Kuće
  • Vrsta usluge: Prodaja
  • Lokacija: Murter
  • Površina: 240.00 m2
  • Cijena: 950,000 € (3,958 €/m2)

Detalji

Opis

Novoizgradena vila površine 240 m2 sa bazenom i pogledom na more, na lijepom položaju u okruženju borove šume. Udaljenost od mora i plaže je 50 m. Između vile i mora nema objekata, a gradnja na tom području nije dopuštena što dugoročno garantira neometani pogled na more i okolni arhipelag. Vila se proteže na dvije etaže.

Na prvoj etaži nalazi se ulazni prostor, dvije kupaonice te kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim boravkom u jednoj cjelini. U prostoru prizemlja nalazi se i dodatna prostorija sa  saunom. U natkrivenom prostoru prizemlja planirana je i ljetna kuhinja. Iz dnevnog prostora je izlaz na terasu natkrivenu pergolom te vrt sa sunčalištem i bazenom dimenzija 8x4 m. Unutarnje stepenište vodi na kat, gdje su smještene 4 spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom. Tri spavaće sobe imaju izlaz na terasu, a jedna izlaz na vlastiti balkon. Uz vilu je smještena i prostrana garaža sa ostavom.

Kod završetka radova okućnica će biti kompletno hortikulturno uređena, ograđena kamenim zidovima te kovanom ogradom. 

Grijanje je podno na stuju, a grijanje vode na solarne panele

Kuca je opremljena video nadzorom.

 

Lokacija

Pošaljite upit

Potvrđujem da sam upoznat s Pravilima o privatnosti i dajem suglasnost da se moji podaci prikupljaju, spremaju i obrađuju.